google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Bloemkool in kruidenkaassaus

bloemkool boter bloem melk room
kruidenkaas Worchestersaus nootmuskaat peper & zout
Stoom bloemkoolroosjes gaar. Maak een roux en leng aan tot bechamel met room, melk en kruidenkaas (type Boursin Cuisine met fijne kruiden). Breng op smaak met Worcherstershiresaus, nootmuskaat, peper en zout. Meng de bloemkool met de bechamel. Op foto wordt dit groentegerechtje gepresenteerd met kippenworstjes, gebakken aardappeltjes en mayonaise. Andere combinaties met vlees of gevogelte zijn ook OK.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Bloemkool in

kruidenkaassaus

bloemkool boter bloem melk room
kruidenkaas Worchestersaus nootmuskaat peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Stoom bloemkoolroosjes gaar. Maak een roux en leng aan tot bechamel met room, melk en kruidenkaas (type Boursin Cuisine met fijne kruiden). Breng op smaak met Worcherstershiresaus, nootmuskaat, peper en zout. Meng de bloemkool met de bechamel. Op foto wordt dit groentegerechtje gepresenteerd met kippenworstjes, gebakken aardappeltjes en mayonaise. Andere combinaties met vlees of gevogelte zijn ook OK.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN