google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Salade van  watermeloen, buffelmozzarella en Parmaham

watermeloen buffelmozzarella Parmaham          
verse basilicum Parmezaan oude balsamico
Made by Belgisch Koken
Snijd de watermeloen op flinterdunne plakjes. Snijd de buffelmozzarella in plakken. Leg op een bord in lagen, dakpansgewijs, watermeloen, Parmaham en mozzarella. Werk af met blaadjes verse basilicum, geschaafde Parmezaan en druppels zeer oude balsamico. Zet nog even in de koelkast om de bordjes zeer koud op te dienen. Serveer met een molentje met zwarte peper, een verstuiver met olijfolie en het flesje oude balsamico.
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Salade van 

watermeloen,

buffelmozzarella en

Parmaham

watermeloen buffelmozzarella Parmaham          
verse basilicum Parmezaan oude balsamico
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de watermeloen op flinterdunne plakjes. Snijd de buffelmozzarella in plakken. Leg op een bord in lagen, dakpansgewijs, watermeloen, Parmaham en mozzarella. Werk af met blaadjes verse basilicum, geschaafde Parmezaan en druppels zeer oude balsamico. Zet nog even in de koelkast om de bordjes zeer koud op te dienen. Serveer met een molentje met zwarte peper en een spuitflesje olijfolie, samen met het flesje oude balsamico.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN