google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
watermeloen buffelmozzarella Parmaham          
verse basilicum Parmezaan oude balsamico
Snijd de watermeloen op flinterdunne plakjes. Snijd de buffelmozzarella in plakken. Leg op een bord in lagen, dakpansgewijs, watermeloen, Parmaham en mozzarella. Werk af met blaadjes verse basilicum, geschaafde Parmezaan en druppels zeer oude balsamico.

Salade met ham, meloen en mozzarella

Zet nog even in de koelkast om de bordjes zeer koud op te dienen. Serveer met een molentje met zwarte peper, een verstuiver met olijfolie en het flesje oude balsamico.
Salade met ham,  meloen en mozzarella

LEKKER ETEN THUIS

watermeloen buffelmozzarella Parmaham          
verse basilicum Parmezaan oude balsamico
Snijd de watermeloen op flinterdunne plakjes. Snijd de buffelmozzarella in plakken. Leg op een bord in lagen, dakpansgewijs, watermeloen, Parmaham en mozzarella. Werk af met blaadjes verse basilicum, geschaafde Parmezaan en druppels zeer oude balsamico.
Zet nog even in de koelkast om de bordjes zeer koud op te dienen. Serveer met een molentje met zwarte peper, een verstuiver met olijfolie en het flesje oude balsamico.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni