google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Ui Puntpaprika worteltjes knoflook gedroogde tomaatjes op olie verse tijm verse oregano verse basilicum verse salie piment paprikapoeder          
gevogeltegehakt spekjes hamblokjes mascarpone Grana Padano Parmezaan peperoncini peper en zout tomatenblokjes uit blik pasta naar keuze
Bak het gevogeltegehakt rul in wat olijfolie. Bak de spekjes krokant. Bak de gekookte ham, in brunoise gesneden, tot de blokjes lichtbruin kleuren. Maak een mengeling van in fijne brunoise gesneden knoflook, puntpaprika’s, wortelen en ui. Voeg vlees en groenten samen en doe er de tomatenblokjes bij. Zet het vuur op gemiddelde temperatuur en roer de mascarpone door de ragu.

Ragu Bolognese van de chef

Doe er gesnipperde verse oregano, basilicum, salie en geritste tijm bij. Roer er een paar eetlepels uitgelekte gedroogde kerstomaatjes doorheen. Serveer de saus met een pasta naar keuze en werk af met blaadjes oregano, geraspte Grana Padano  en geschaafde Parmezaan.
Ragu Bolognese van de chef 

LEKKER ETEN THUIS

Ui Puntpaprika worteltjes knoflook gedroogde tomaatjes op olie verse tijm verse oregano verse basilicum verse salie piment paprikapoeder          
gevogeltegehakt spekjes hamblokjes mascarpone Grana Padano Parmezaan peperoncini peper en zout tomatenblokjes uit blik pasta naar keuze
Bak het gevogeltegehakt rul in wat olijfolie. Bak de spekjes krokant. Bak de gekookte ham, in brunoise gesneden, tot de blokjes lichtbruin kleuren. Maak een mengeling van in fijne brunoise gesneden knoflook, puntpaprika’s, wortelen en ui. Voeg vlees en groenten samen en doe er de tomatenblokjes bij. Zet het vuur op gemiddelde temperatuur en roer de mascarpone door de ragu.
Doe er gesnipperde verse oregano, basilicum, salie en geritste tijm bij. Roer er een paar eetlepels uitgelekte gedroogde kerstomaatjes doorheen. Serveer de saus met een pasta naar keuze en werk af met blaadjes oregano, geraspte Grana Padano  en geschaafde Parmezaan.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni