google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Ragu Bolognese van de chef 

Ui Puntpaprika worteltjes knoflook gedroogde tomaatjes op olie verse tijm verse oregano verse basilicum verse salie piment paprikapoeder          
gevogeltegehakt spekjes hamblokjes mascarpone Grana Padano Parmezaan peperoncini peper en zout tomatenblokjes uit blik pasta naar keuze
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak het gevogeltegehakt rul in wat olijfolie. Bak de spekjes krokant. Bak de gekookte ham, in brunoise gesneden, tot de blokjes lichtbruin kleuren. Maak een mengeling van in fijne brunoise gesneden knoflook, puntpaprika’s, wortelen en ui. Voeg vlees en groenten samen en doe er de tomatenblokjes bij. Zet het vuur op gemiddelde temperatuur en roer de mascarpone door de ragu. Doe er gesnipperde verse oregano, basilicum, salie en geritste tijm bij. Roer er een paar eetlepels uitgelekte gedroogde kerstomaatjes doorheen. Serveer de saus met een pasta naar keuze en werk af met blaadjes oregano, geraspte Grana Padano  en geschaafde Parmezaan.

Bananen-

pannenkoekjes met

karamelsiroop 

Ui Puntpaprika worteltjes knoflook gedroogde tomaatjes op olie verse tijm verse oregano verse basilicum verse salie piment paprikapoeder          
gevogeltegehakt spekjes hamblokjes mascarpone Grana Padano Parmezaan peperoncini peper en zout tomatenblokjes uit blik pasta naar keuze
LEKKER ETEN THUIS
Laat het vlees 1 uur marineren in olie met de kruiden. Bak grof gesneden ui en gesneden look. Bak het vlees rondom  bruin in de marinade en voeg het samen met de gebakken ui met look. Giet er de bouillon bij en laat afgedekt 90 minuten sudderen. Voeg de ontpitte dadels en de honing toe, 30 minuten voor het einde. Omroeren en uitdampen. Dien op met couscousgraan, bereid volgens de instructies op de verpakking.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN