google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Ui Puntpaprika worteltjes knoflook gedroogde tomaatjes op olie verse tijm verse oregano verse basilicum verse salie piment paprikapoeder          
gevogeltegehakt spekjes hamblokjes mascarpone Grana Padano Parmezaan peperoncini peper en zout tomatenblokjes uit blik pasta naar keuze
Bak   het   gevogeltegehakt   rul   in   wat   olijfolie.   Bak   de   spekjes   krokant. Bak    de    gekookte    ham,    in    brunoise    gesneden,    tot    de    blokjes lichtbruin kleuren. Maak een mengeling van in fijne brunoise gesneden knoflook, puntpaprika’s, wortelen en ui. Voeg   vlees   en   groenten   samen   en   doe   er   de   tomatenblokjes   bij.   Zet het   vuur   op   gemiddelde   temperatuur   en   roer   de   mascarpone   door de ragu.

Ragu Bolognese van de chef

Doe   er   gesnipperde   verse   oregano,   basilicum,   salie   en   geritste tijm     bij.     Roer     er     een     paar     eetlepels     uitgelekte     gedroogde kerstomaatjes doorheen. Serveer    de    saus    met    een    pasta    naar    keuze    en    werk    af    met blaadjes     oregano,     geraspte     Grana     Padano          en     geschaafde Parmezaan.
Ragu Bolognese van de chef 

LEKKER ETEN THUIS

ui puntpaprika worteltjes knoflook gedroogde tomaatjes op olie verse tijm verse oregano verse basilicum verse salie piment paprikapoeder          
gevogeltegehakt spekjes hamblokjes mascarpone Grana Padano Parmezaan peperoncini peper en zout tomatenblokjes uit blik pasta naar keuze
Bak   het   gevogeltegehakt   rul   in   wat   olijfolie.   Bak de   spekjes   krokant.   Bak   de   gekookte   ham,   in brunoise    gesneden,    tot    de    blokjes    lichtbruin kleuren. Maak een mengeling van in fijne brunoise gesneden knoflook, puntpaprika’s, wortelen en ui. Voeg   vlees   en   groenten   samen   en   doe   er   de tomatenblokjes   bij.   Zet   het   vuur   op   gemiddelde temperatuur   en   roer   de   mascarpone   door   de ragu.
Doe    er    gesnipperde    verse    oregano,    basilicum, salie    en    geritste    tijm    bij.    Roer    er    een    paar eetlepels    uitgelekte    gedroogde    kerstomaatjes doorheen. Serveer   de   saus   met   een   pasta   naar   keuze   en werk   af   met   blaadjes   oregano,   geraspte   Grana Padano  en geschaafde Parmezaan.
privacy beleid
ui puntpaprika worteltjes knoflook gedroogde tomaatjes op olie verse tijm verse oregano verse basilicum verse salie piment paprikapoeder          
gevogeltegehakt spekjes hamblokjes mascarpone Grana Padano Parmezaan peperoncini peper en zout tomatenblokjes uit blik pasta naar keuze
Bak   het   gevogeltegehakt   rul   in   wat   olijfolie.   Bak   de spekjes   krokant.   Bak   de   gekookte   ham,   in   brunoise gesneden, tot de blokjes lichtbruin kleuren. Maak een mengeling van in fijne brunoise gesneden knoflook, puntpaprika’s, wortelen en ui. Voeg     vlees     en     groenten     samen     en     doe     er     de tomatenblokjes    bij.    Zet    het    vuur    op    gemiddelde temperatuur en roer de mascarpone door de ragu.

Ragu Bolognese van de chef

Doe   er   gesnipperde   verse   oregano,   basilicum,   salie en    geritste    tijm    bij.    Roer    er    een    paar    eetlepels uitgelekte gedroogde kerstomaatjes doorheen. Serveer   de   saus   met   een   pasta   naar   keuze   en   werk af   met   blaadjes   oregano,   geraspte   Grana   Padano      en geschaafde Parmezaan.
privacy beleid