google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Polpette con crema al parmigiano 

rundergehakt ei sneetjes brood Parmezaanse kaas peterselie nootmuskaat knoflookpasta          
knoflook melk peper en zout puntpaprika’s courgette gedroogde kerstomaatjes op olie
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Meng in een kom het zuivere rundergehakt met een ei, een hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas, sneetjes brood geweekt in melk, knoflookpasta, fijn gehakte peterselie, nootmuskaat, zout en peper. Kneed alles goed en maak kleine gehaktballetjes. Bestuif met bloem en bak ze rondom bruin in een pan met hete olijfolie. Leg ze in een ovenschotel en laat ze 20 minuten braden op 185°C. Zet afgedekt weg. Warm room op en doe er een gelijke hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas bij. Roer, zonder te koken, tot een homogene saus. Snijd de paprika’s en courgettes in schijfjes en bak ze in de grillpan. Meng met uitgelekte kerstomaatjes in olie, gehakte peterselie en geperst knoflook. Op het bord: een drietal polpette oversaust met Parmezaan roomsaus en begeleid van een schep gegrilde groenten.

Bananen-

pannenkoekjes met

karamelsiroop 

rundergehakt ei sneetjes brood Parmezaanse kaas peterselie nootmuskaat knoflookpasta          
knoflook melk peper en zout puntpaprika’s courgette gedroogde kerstomaatjes op olie
LEKKER ETEN THUIS
Laat het vlees 1 uur marineren in olie met de kruiden. Bak grof gesneden ui en gesneden look. Bak het vlees rondom  bruin in de marinade en voeg het samen met de gebakken ui met look. Giet er de bouillon bij en laat afgedekt 90 minuten sudderen. Voeg de ontpitte dadels en de honing toe, 30 minuten voor het einde. Omroeren en uitdampen. Dien op met couscousgraan, bereid volgens de instructies op de verpakking.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN