google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rundergehakt ei sneetjes brood Parmezaanse kaas peterselie nootmuskaat knoflookpasta          
knoflook melk peper en zout puntpaprika’s courgette gedroogde kerstomaatjes op olie
Meng in een kom het zuivere rundergehakt met een ei, een hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas, sneetjes brood geweekt in melk, knoflookpasta, fijn gehakte peterselie, nootmuskaat, zout en peper. Kneed alles goed en maak kleine gehaktballetjes. Bestuif met bloem en bak ze rondom bruin in een pan met hete olijfolie. Leg ze in een ovenschotel en laat ze 20 minuten braden op 185°C. Zet afgedekt weg. Warm room op en doe er een gelijke hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas bij. Roer, zonder te koken, tot een homogene saus.

Polpette con crema al parmigiano

Snijd de paprika’s en courgettes in schijfjes en bak ze in de grillpan. Meng met uitgelekte kerstomaatjes in olie, gehakte peterselie en geperst knoflook. Op het bord: een drietal polpette oversaust met Parmezaan roomsaus en begeleid van een schep gegrilde groenten.
Polpette con crema al parmigiano 

LEKKER ETEN THUIS

rundergehakt ei sneetjes brood Parmezaanse kaas peterselie nootmuskaat knoflookpasta          
knoflook melk peper en zout puntpaprika’s courgette gedroogde kerstomaatjes op olie
Meng in een kom het zuivere rundergehakt met een ei, een hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas, sneetjes brood geweekt in melk, knoflookpasta, fijn gehakte peterselie, nootmuskaat, zout en peper. Kneed alles goed en maak kleine gehaktballetjes. Bestuif met bloem en bak ze rondom bruin in een pan met hete olijfolie. Leg ze in een ovenschotel en laat ze 20 minuten braden op 185°C. Zet afgedekt weg. Warm room op en doe er een gelijke hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas bij. Roer, zonder te koken, tot een homogene saus.
Snijd de paprika’s en courgettes in schijfjes en bak ze in de grillpan. Meng met uitgelekte kerstomaatjes in olie, gehakte peterselie en geperst knoflook. Op het bord: een drietal polpette oversaust met Parmezaan roomsaus en begeleid van een schep gegrilde groenten.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni