google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Asperges met Parmaham en oude Aceto Balsamico 

witte asperges Parmaham Parmezaanse kaas boter          
ei peterselie peper en zout oude acieto balsamico
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Stoom de grondig geschilde asperges gaar. Maak geklaarde boter door de boter op een laag vuur op te warmen, tot de eiwitten stollen. Zet het pannetje op het aanrecht in een hoek van 45°. Laat afkoelen en giet de geklaarde boter dan voorzichtig af, zonder te vermengen met het gestolde eiwit. Pocheer de eieren. Op het bord: een zestal asperges, gewikkeld in Parmaham. Overgiet met geklaarde boter en werk af met gehakte peterselie, lijntjes oude acieto balsamico en wat geschaafde Parmezaan. Kruiden met peper en zout kan, maar hoeft niet écht. Dit is een super eenvoudig receptje. Zelfs de grootste keukenkluns kan het maken. Wat het bijzonder maakt is de combinatie van de ham met de asperges en de subtiele maar intense smaak van de oude balsamico. Hier werd een flesje van 16 jaar oud aangesproken.

Asperges met

Parmaham en oude

Aceto Balsamico 

witte asperges Parmaham Parmezaanse kaas boter          
ei peterselie peper en zout oude acieto balsamico
LEKKER ETEN THUIS
Made by Belgisch Koken
Stoom de grondig geschilde asperges gaar. Maak geklaarde boter door de boter op een laag vuur op te warmen, tot de eiwitten stollen. Zet het pannetje op het aanrecht in een hoek van 45°. Laat afkoelen en giet de geklaarde boter dan voorzichtig af, zonder te vermengen met het gestolde eiwit. Pocheer de eieren. Op het bord: een zestal asperges, gewikkeld in Parmaham. Overgiet met geklaarde boter en werk af met gehakte peterselie, lijntjes oude acieto balsamico en wat geschaafde Parmezaan. Kruiden met peper en zout kan, maar hoeft niet écht. Dit is een super eenvoudig receptje. Zelfs de grootste keukenkluns kan het maken. Wat het bijzonder maakt is de combinatie van de ham met de asperges en de subtiele maar intense smaak van de oude balsamico. Hier werd een flesje van 16 jaar oud aangesproken.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN