google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Donutburger

Een donutburger met een zacht gekookt eitje. Het ziet er fastfood uit en is het ook, maar wel in een gezondere versie. Maak een gat in het midden van een beefburger (100% rund, zonder vet) die je vooraf gekruid hebt met peper, zout, gedroogde peterselie en knoflook. Bak die driekwart af in wat bakmiddel, type Becel. Zet even afgedekt weg. Grill ondertussen de geschilde puntpaprika's, bak de geraspte bloemkool en de brunoise van ui. De gebakken aardappeltjes zijn facultatief. Leg de beefburgers terug in de pan, warm op en giet een eitje in het gat. Laat nog een paar minuutjes staan op zacht vuur, tot het eiwit gestold is.  
beefburgers peper & zout gedroogde peterselie knoflookpoeder vloeibaar bakmiddel
puntpaprika’s bloemkool ui aardappelen eieren
Dien op en vergeet voor één keer de de mayonaise en ketchup.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Donutburger

beefburgers peper & zout gedroogde peterselie knoflookpoeder vloeibaar bakmiddel
puntpaprika’s bloemkool ui aardappelen eieren
Een donutburger met een zacht gekookt eitje. Het ziet er fastfood uit en is het ook, maar wel in een gezondere versie. Maak een gat in het midden van een beefburger (100% rund, zonder vet) die je vooraf gekruid hebt met peper, zout, gedroogde peterselie en knoflook. Bak die driekwart af in wat bakmiddel, type Becel. Zet even afgedekt weg. Grill ondertussen de geschilde puntpaprika's, bak de geraspte bloemkool en de brunoise van ui. De gebakken aardappeltjes zijn facultatief. Leg de beefburgers terug in de pan, warm op en giet een eitje in het gat. Laat nog een paar minuutjes staan op zacht vuur, tot het eiwit gestold is. Dien op en vergeet voor één keer de de mayonaise en ketchup.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN