google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

puree van kervel en witte kool

Een doordeweeks receptje met gebakken zalm.  De puree is hier het verrassingselement. Je zou zweren dat het gemaakt is met aardappelen, maar niet dus. Het recept: blancheer een halve witte kool in fijne reepjes gesneden. Stoof een grote ui in grove stukken gesneden in wat vloeibaar bakmiddel. Voeg de uitgelekte witte kool toe, meng goed en laat nog een tiental minuutjes sudderen en uitdampen. Pureer deze bereiding en voeg gehakte kervel toe. Ik heb hiervoor het diepvriesproduct gebruikt. Laat het ontdooien en vooral goed uitlekken en meng het dan met de wittekoolpuree. Zet de pot nog eventjes terug op het vuur en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Bak de zalm en doe er wat tartaarsaus bij en voilĂ , dit dagschoteltje is klaar om op te dienen.
witte kool ui vloeibaar bakmiddel
kervel peper & zout nootmuskaat
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

puree van kervel

en witte kool

witte kool ui vloeibaar bakmiddel
kervel peper & zout nootmuskaat
Een doordeweeks receptje met gebakken zalm.  De puree is hier het verrassingselement. Je zou zweren dat het gemaakt is met aardappelen, maar niet dus. Het recept: blancheer een halve witte kool in fijne reepjes gesneden. Stoof een grote ui in grove stukken gesneden in wat vloeibaar bakmiddel. Voeg de uitgelekte witte kool toe, meng goed en laat nog een tiental minuutjes sudderen en uitdampen. Pureer deze bereiding en voeg gehakte kervel toe. Ik heb hiervoor het diepvriesproduct gebruikt. Laat het ontdooien en vooral goed uitlekken en meng het dan met de wittekoolpuree. Zet de pot nog eventjes terug op het vuur en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Bak de zalm en doe er wat tartaarsaus bij en voilĂ , dit dagschoteltje is klaar om op te dienen.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN