google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Blinde vinken van grison met rundergehakt

Grison zuiver rundergehakt marjolein tijm peper en zout olijfolie            
Andere ingrediënten: zoete aardappel witloof uien boter of bakmiddel kastanjechampignons gedroogde peterselie lookpoeder
Meng het rundergehakt met peper, zout, tijm en marjolein. Portioneer en maak er kleine worstjes van. Spreid op het werkblad de sneetjes grisonvlees uit en rol er een gehaktworstje in. Besprenkel met een spuitbus olijfolie en leg de blinde vinkjes in een ovenschotel. Zet de schotel 20 à 30 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C. Je kan ze ook gewoon in een braadpan bakken. Hier worden de blinde grisonvinkjes gepresenteerd met frietjes van zoete aardappel, gegaard in de drogeluchtoven, zonder toevoeging van vetstof, losse witloofblaadjes met uien in halve maantjes gesneden en gestoofd in een beetje bakmiddel. Tot slot kastanjechampignons, gesneden en op hoog vuur gebakken zodat ze zonder vocht op het bord kunnen. Wel kruiden met gedroogde peterselie, lookpoeder, peper en een snuifje zout.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Grison is licht gepekeld en gedroogd rundsvlees. Het is een specialiteit uit Graubünden, het meest oostelijkste en grootste kanton van Zwitserland.
Wat dit specialiteitje zo speciaal maakt, is dat het niet veel vetten bevat, weinig koolhydraten en vooral veel eiwitten. Past dus perfect in vele soorten dieet. Bovendien is het nog lekker ook.

Blinde vinken

van grison

met rundergehakt

Grison zuiver rundergehakt marjolein tijm peper en zout olijfolie            
Andere ingrediënten: zoete aardappel witloof uien boter of bakmiddel kastanjechampignons gedroogde peterselie lookpoeder
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Made by Belgisch Koken
Meng het rundergehakt met peper, zout, tijm en marjolein. Portioneer en maak er kleine worstjes van. Spreid op het werkblad de sneetjes grisonvlees uit en rol er een gehaktworstje in. Besprenkel met een spuitbus olijfolie en leg de blinde vinkjes in een ovenschotel. Zet de schotel 20 à 30 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C. Je kan ze ook gewoon in een braadpan bakken. Hier worden de blinde grisonvinkjes gepresenteerd met frietjes van zoete aardappel, gegaard in de drogeluchtoven, zonder toevoeging van vetstof, losse witloofblaadjes met uien in halve maantjes gesneden en gestoofd in een beetje bakmiddel. Tot slot kastanjechampignons, gesneden en op hoog vuur gebakken zodat ze zonder vocht op het bord kunnen. Wel kruiden met gedroogde peterselie, lookpoeder, peper en een snuifje zout.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN