google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Fettuccine met kastanjes en bospaddenstoelen

fettuccine al funghi voorgegaarde kastanjes bospaddenstoelenmix mager spek ‘petit salé’ truffel            
Parmesan olijfolie peterselie knoflook
Kook de fettuccine gaar, giet af, meng met een scheut olijfolie en bewaar op temperatuur. Bak de mix van afgeborstelde bospaddenstoelen met geplette gekookte kastanjes, geplette gepelde knoflookteentjes en in kleine dobbelsteentjes gesneden en krokant gebakken ontvet spek. Laat wat truffelschaafsel mee bakken in de pan. Meng deze bereiding met de pasta, breng terug op temperatuur indien nodig en presenteer in diepe borden met geschaafde Parmesan. Werk indien gewenst af met wat gesnipperde peterselie.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Fettuccine met

kastanjes en

bospaddenstoelen

fettuccine al funghi voorgegaarde kastanjes bospaddenstoelenmix mager spek ‘petit salé’ truffel            
Parmesan olijfolie peterselie knoflook
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kook de fettuccine gaar, giet af, meng met een scheut olijfolie en bewaar op temperatuur. Bak de mix van afgeborstelde bospaddenstoelen met geplette gekookte kastanjes, geplette gepelde knoflookteentjes en in kleine dobbelsteentjes gesneden en krokant gebakken ontvet spek. Laat wat truffelschaafsel mee bakken in de pan. Meng deze bereiding met de pasta, breng terug op temperatuur indien nodig en presenteer in diepe borden met geschaafde Parmesan. Werk indien gewenst af met wat gesnipperde peterselie.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN