google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
mosselen mosterd mosterdzaadjes rode ui knoflook peterselie witte wijn            
room limoen peper en zout mosselkruiden peterselie boter  
Maak de saus: fruit fijn gesnipperde rode ui met gehakte peterselie en grof gehakt knoflook in boter. Voeg witte wijn, een scheutje limoensap, een lepel mosterd en mosterdzaadjes toe en laat een paar minuten inkoken. Kruid met peper en zout. Voeg lichte room toe en bind de saus indien gewenst. Zet op wacht op laag vuur. Kook de mosselen in een grote pot met zeer weinig water en mosselkruiden. Schep de mosselen over in een andere kom en meng met de saus en een beetje gezeefd kookvocht. Op het bord: een schep mosselen afgewerkt met plukjes peterselie. Serveer met geroosterde schijfjes stokbrood, ingesmeerd met knoflook. Gebruik echte Spaanse mosselen indien beschikbaar.  
In deze variant wordt de bereiding zoals in het recept uitgelegd, koud opgediend als tapas. Haal de mosselen uit de schelp en werk af met wat cayennepeper en gesnipperde peterselie.

Spaanse mosselen in mosterdsaus

Mejillones con salsa de mostaza 
Spaanse Mosselen in mosterdsaus

LEKKER ETEN THUIS

mosselen mosterd mosterdzaadjes rode ui knoflook peterselie witte wijn            
room limoen peper en zout mosselkruiden peterselie boter  
Maak de saus: fruit fijn gesnipperde rode ui met gehakte peterselie en grof gehakt knoflook in boter. Voeg witte wijn, een scheutje limoensap, een lepel mosterd en mosterdzaadjes toe en laat een paar minuten inkoken. Kruid met peper en zout. Voeg lichte room toe en bind de saus indien gewenst. Zet op wacht op laag vuur. Kook de mosselen in een grote pot met zeer weinig water en mosselkruiden. Schep de mosselen over in een andere kom en meng met de saus en een beetje gezeefd kookvocht. Op het bord: een schep mosselen afgewerkt met plukjes peterselie. Serveer met geroosterde schijfjes stokbrood, ingesmeerd met knoflook. Gebruik echte Spaanse mosselen indien beschikbaar.  
In deze variant wordt de bereiding zoals hierboven uitgelegd, koud opgediend als tapas. Haal de mosselen uit de schelp en werk af met wat cayennepeper en gesnipperde peterselie.
Mejillones con salsa de mostaza
Mejillones con salsa de mostaza 
privacy beleid
mosselen mosterd mosterdzaadjes rode ui knoflook peterselie witte wijn            
room limoen peper en zout mosselkruiden peterselie boter  
Maak de saus: fruit fijn gesnipperde rode ui met gehakte peterselie en grof gehakt knoflook in boter. Voeg witte wijn, een scheutje limoensap, een lepel mosterd en mosterdzaadjes toe en laat een paar minuten inkoken. Kruid met peper en zout. Voeg lichte room toe en bind de saus indien gewenst. Zet op wacht op laag vuur. Kook de mosselen in een grote pot met zeer weinig water en mosselkruiden. Schep de mosselen over in een andere kom en meng met de saus en een beetje gezeefd kookvocht. Op het bord: een schep mosselen afgewerkt met plukjes peterselie. Serveer met geroosterde schijfjes stokbrood, ingesmeerd met knoflook. Gebruik echte Spaanse mosselen indien beschikbaar.  

Spaanse mosselen

in mosterdsaus

In deze variant wordt de bereiding zoals in het recept uitgelegd, koud opgediend als tapas. Haal de mosselen uit de schelp en werk af met wat cayennepeper en gesnipperde peterselie.
Mejillones con salsa de mostaza 
privacy beleid