google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Spaghetti met gekarameliseerde ui

spaghetti uien knoflook peterselie kerstomaatjes (half gedroogd en op olie)
balsamico olijfolie Parmezaanse kaas boter peper en zout
Snijd de ui in halve maantjes, plet een paar knoflookteentjes en hak de peterselie. Laat de kerstomaatjes uitlekken en snijd ze in stukjes. Neem een pan met olijfolie en bak de uisnippers erin tot ze goudbruin karamelliseren.  Voeg halfweg (na een 5 tal minuutjes) het knoflook toe en tegen het einde, de gehakte peterselie. Besproei met balsamico-azijn en laat nog even doorbakken. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de kerstomaatjes onder de bereiding. Kook de pasta (hier spaghetti) al dente. Laat uitlekken en meng met een klont boter en een paar eetlepels geraspte Parmezaan.   Roer tenslotte de ui-bereiding door de pasta en werk af met wat geschaafde Parmezaanse kaas.

LEKKER ETEN THUIS

spaghetti uien knoflook peterselie kerstomaatjes (half gedroogd en op olie)
balsamico olijfolie Parmezaanse kaas boter peper en zout
Snijd de ui in halve maantjes, plet een paar knoflookteentjes en hak de peterselie. Laat de kerstomaatjes uitlekken en snijd ze in stukjes. Neem een pan met olijfolie en bak de uisnippers erin tot ze goudbruin karamelliseren.  Voeg halfweg (na een 5 tal minuutjes) het knoflook toe en tegen het einde, de gehakte peterselie. Besproei met balsamico-azijn en laat nog even doorbakken. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de kerstomaatjes onder de bereiding. Kook de pasta (hier spaghetti) al dente. Laat uitlekken en meng met een klont boter en een paar eetlepels geraspte Parmezaan.   Roer tenslotte de ui-bereiding door de pasta en werk af met wat geschaafde Parmezaanse kaas.
Spaghetti met gekarameliseerde ui
privacy beleid

Spaghetti met

spaghetti uien knoflook peterselie kerstomaatjes (half gedroogd en op olie)
balsamico olijfolie Parmezaanse kaas boter peper en zout
Snijd de ui in halve maantjes, plet een paar knoflookteentjes en hak de peterselie. Laat de kerstomaatjes uitlekken en snijd ze in stukjes. Neem een pan met olijfolie en bak de uisnippers erin tot ze goudbruin karamelliseren.  Voeg halfweg (na een 5 tal minuutjes) het knoflook toe en tegen het einde, de gehakte peterselie. Besproei met balsamico-azijn en laat nog even doorbakken. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de kerstomaatjes onder de bereiding. Kook de pasta (hier spaghetti) al dente. Laat uitlekken en meng met een klont boter en een paar eetlepels geraspte Parmezaan.   Roer tenslotte de ui-bereiding door de pasta en werk af met wat geschaafde Parmezaanse kaas.

gekarameliseerde ui

privacy beleid